Home Fakulti Pendidikan
Fakulti Pendidikan
Program Asasi TESL telah ditawarkan oleh Fakulti Pendidikan bermula Mei 2001. Kursus persediaan ini bertujuan untuk membaiki dan meningkatkan tahap kecekapan dan kelancaran berbahasa Inggeris di kalangan  pelajar-pelajar bagi persiapan memasuki kursus Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua) yang ditawarkan oleh fakulti ini dan di universiti-universiti lain yang menawarkan ijazah yang serupa.

Program intensif selama setahun ini antara lain menawarkan kursus-kursus komponen bahasa Inggeris seperti Grammar, Reading , Writing, Listening dan subjek-subjek lain seperti College Study Skills, Literature, Computer Literacy dan Basic Principles in Education Studies.

Selepas menamatkan program ini, pelajar-pelajar akan dilengkapkan dengan kemahiran bahasa dan kemahiran pembelajaran untuk mereka meneruskan pengajian ke peringkat ijazah. Program ijazah akan memberikan asas yang kukuh kaedah pengajaran untuk menjadi pengajar Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL) yang mahir.
# Article Title Hits
1 Education Staff Directory 8432
2 ED 220 - Sarjana Muda Pendidikan (Kepujian) (TESL) 8798
3 PI 020 - Asasi Pendidikan (TESL) 15001
 
nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat mustafa ceceli ferdi tayfur yıldız tilbe nakliyat evden eve nakliyat div id=